Loading...
Puppyparty 2017-10-15T15:06:40+00:00

Puppyparty.

Hoera een puppy! Niets lijkt meer veilig in huis, voortdurend is de pup op onderzoek uit, overal op en in, alles uitproberen en bekijken.

Pups zijn net kleine kinderen en ook zij hebben een goede opvoeding en een veilige omgeving nodig. U wilt immers dat uw pup opgroeit tot een gezonde sociale hond.

Bij DierenspeciaalzaakHoofddorp worden door ons puppyparty’s georganiseerd, een leuke educatieve bijeenkomst voor u en uw pups waarbij u door middel van een PowerPoint presentatie voorlichting krijgt over de meest belangrijke dingen die komen kijken bij het houden van een hond.

Hierbij valt te denken aan de onderwerpen; een puppy bij u thuis, gedrag, opvoeding, gezondheid, verzorging & voeding. Met de belangrijke aspecten van de socialisatie van uw pup, probleemgedrag, inentingen, worminfecties, vlooien en teken.

Na de presentatie is er de mogelijkheid om te shoppen en krijgt u 10% extra korting op uw aankopen die avond.

De Puppyparty is een leuke en leerzame gelegenheid waar u met al uw vragen over uw pup of hond terecht kunt.

Niet alleen eigenaren met pups zijn welkom maar ook als u een pup wilt aanschaffen en informatie wilt inwinnen, geef u dan op.

Tijdens deze avond worden ook foto’s gemaakt  voor onze facebookpagina voor alle leuke kiekjes: https://www.facebook.com/dierenspeciaalzaakhoofddorp.nl/

Waar worden de puppyparty’s gehouden?

Dierenspeciaalzaak Hoofddorp, Skagerrak 226, 2133 DW, Hoofddorp.

Wat zijn de kosten van deelneming aan de puppyparty?

De avond kost € 5,- p.p. u wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers, u krijgt op de avond 10% korting op uw aankopen en er is een leuke verrassing voor elke deelnemer!

Hoe geef ik mij op?

U kunt zicht aanmelden in de winkel via het inschrijfformulier of via de mail; info@dierenspeciaalzaakhoofddorp.nl