Loading...
Wie zijn we 2023-03-23T11:36:00+00:00

Ad en Linda zijn niet alleen eigenaar van Dierenspeciaalzaak Hoofddorp, maar hebben ook een honden- en gedragscentrum, waar puppytrainingen, hondentrainingen, apporteren en sport & spel  trainingen gegeven worden en wij kunnen helpen bij gedragsproblemen van de hond. Raadpleeg voor de hondentraining www.hondentraininghoofddorp.nl voor meer info en datums.

Onze grote liefde zijn dieren, dat kun je zien in de winkel o.a. aan het assortiment en aan onze dieren.

Onze honden (Ginger en Amber) die er altijd zijn om U welkom te heten, onze vogels ( Twinkie, Rocky en Beauty) die de hele winkel als paradijs hebben waardoor ze de gehele dag vrij rond kunnen bewegen, U ook altijd welkom heten en een prettige dag wensen.

Wij niet alleen een prachtige winkel hebben, buiten gedragstherapeut en hondentrainer ook voedingsdeskundige zijn en werken zoveel mogelijk op natuurlijke basis, met o.a. Fytotherapie en Homeopathietherapie.

Honden, katten, vogels, knaagdieren en konijnen zijn onze expertise.

Om onze kennis hoog te houden volgen wij jaarlijks diversen cursussen, bijscholing, workshops en lezingen.

Gezien onze kennis van de vele soorten huisdieren en onze expertise zijn wij een unieke dierenspeciaalzaak in de Haarlemmermeer.

Door ons bewust te zijn van dierenwelzijn verkopen wij geen vogels, knaagdieren of konijnen, wij kunnen u wel in contact brengen met fokkers en of kwekers.

Wij een ruime winkel met een groot assortiment van voeding , speelgoed, accessoires, apotheek, diepvries vers vlees voeding, hebben met een weegservice voor uw huisdier, een DHL, UPS, DPD, GLS en DHL Express Parcelshop voor het versturen van pakketten naar binnen en buitenland.

Bij ons prijs, service en kwaliteit voorop staan.

Wij 3 x per jaar Dr. Woof (Dierenarts)hebben voor vaccinaties tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Kortom de dierenspeciaalzaak voor de gehele Haarlemmermeer.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor u en uw huisdier.

Gratis parkeren

Bij ons kunt u gewoon gratis parkeren op één van de twee grote parkeerplaatsen bij het winkelcentrum (blauwe zone). Als de verpakkingen te groot/zwaar zijn lopen we graag even met u mee naar de auto.