Loading...
Wie zijn we 2018-10-15T20:25:07+00:00

Wie zijn wij?

Ad en Linda zijn niet alleen eigenaar van Dierenspeciaalzaak Hoofddorp, maar hebben ook een honden/gedragscentrum, waar puppy en honden trainingen gegeven worden en wij kunnen helpen bij gedragsproblemen van de hond.

We geven gedragstherapie en hebben een therapie hond, welke inzetbaar is voor verschillende doeleinden zie voor verdere informatie http://hondentraininghoofddorp.nl .

Onze grote liefde zijn dieren, dat kun je zien in de winkel o.a. aan het assortiment en aan onze dieren.

Onze honden (Ginger, Ruby en Amber) die er altijd zijn om U welkom te heten, onze vogels ( Twinkie, Sunny, Rocky, Beauty en Birdie) die de hele winkel als paradijs hebben waardoor ze de gehele dag vrij rond kunnen bewegen, U ook altijd welkom heten en een prettige dag wensen.

Wij niet alleen een prachtige winkel hebben, buiten gedragstherapeut en hondentrainer ook voedingsdeskundige zijn en werken zoveel mogelijk op natuurlijke basis, met o.a. Fytotherapie en Homeopathietherapie.

Honden, katten, vogels, knaagdieren en konijnen zijn onze expertise.

Om onze kennis hoog te houden volgen wij jaarlijks diversen cursussen, bijscholing, workshops en lezingen.

Gezien onze kennis van de vele soorten huisdieren en onze expertise zijn wij een unieke dierenspeciaalzaak in de Haarlemmermeer.

Door ons bewust te zijn van dierenwelzijn verkopen wij geen vogels, knaagdieren of konijnen, wij kunnen u wel in contact brengen met fokkers en of kwekers.

Wij een ruime winkel met een groot assortiment van voeding , speelgoed, accessoires, apotheek, diepvries vers vlees voeding, hebben met een weegservice voor uw huisdier, een DHL Parcelshop voor het versturen van pakketten naar buiten en binnenland.

Wij o.a. voeding verkopen van de volgende merken: Kjen’s natuurlijke voeding, Canagan, More, Carnilove, Schesir, Yami, Stuzzy en nog veel meer soorten.

Wij o.a. werken met Tre Ponti, Hurtta, Puppia en Dogfinder.

Bij ons prijs en kwaliteit voorop staan.

Wij 4 x per jaar onze Dr. Woof hebben voor vaccinaties voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Kortom de dierenspeciaalzaak voor de gehele Haarlemmermeer.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor u en uw huisdier.